SEO Optimering

Bliv fundet på Google med Search Engine Optimization (SEO)

85% af kunder, der handler på internettet, finder frem til hjemmesider via søgemaskiner som f.eks. Google.
Det er derfor yderst vigtigt at din virksomhed benytter SEO.

“Forskningsresultater vurderer, at SEO er mere omkostningseffektivt end offline markedsføring. Samtidig giver det en højere brand awareness end trykte medier, tv-reklamer og radiospots.”

                                                                                                               WebCMO & IMT Strategies

 

Vil du ligge nummer 1 på Google?

Få tilsendt en gratis analyse af din hjemmesides SEO indhold.

Det er 100% uforpligtende. 

 

 

Google SEO on a iMac

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskine optimering på dansk), som er en teknik der bruges til at rankere højt på Google.

Vi arbejder dedikeret og koncentreret for at få din hjemmeside til tops på diverse søgemaskiner, således at du får flere kunder ind på din hjemmeside.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og leverer månedlige rapporter, så vores kunder hele tiden kan følge med i udviklingen af deres hjemmesides SEO-score.

Du kan læse mere om SEO optimering her.

Når Holst og Munch Marketing arbejder med SEO, som er en af de vigtigste former for onlinemarkedsføring, stræber vi efter at arbejde innovativt og nyskabende; alt sammen til gavn for din virksomhed.

Mens andre virksomheder i branchen arbejder med de samme teorier som de har gjort i årevis, forsøger vi hos Holst og Munch hele tiden at være med på det nyeste.

Når det kommer til online markedsføring, kæmper vi altid for at du ligger øverst på diverse søgemaskiner.
Vi tilbyder derfor også Google AdWords pakkeløsninger som er et super supplement til online markedsførings, og som går perfekt hånd i hånd med SEO Optimering.

Google Search MacBook - SEO

Når vi arbejder med at optimere din hjemmeside, får du b.la.:

On-page SEO

Keywords

Vi implementere nøgleord som potentielle kunder søger efter, således at din hjemmeside kommer frem, når de søger efter dine produkter.

Teknisk SEO

Vi optimere din side på en masse tekniske paramtre, hvor vi b.la. sørge for, at din side indlæser hurtigere samt at alt køre perfekt.

Sikkerhed

Vi sikkerhedsoptimere din side, som er noget søgemaskiner ligger stort fokus på, samt gør sørge for, at dine kunder følger sig sikre, ved at handle med dig.

Off-page SEO

Linkbuilding

Vi opbygger en masse links fra andre hjemmesider til din side, hvilket Google tolker som, at andre sider snakker godt om din hjemmeside.

Google My Business

Vi opretter og optimere din Google My Business, således at du er skarpt repræsenteret på Google.

Sociale medier

Vi anbefaler kraftigt at man tilkøber oprettelse og evt. administration af sociale medier, da det også hjælper med ens hjemmesides off-page SEO.

Placeringer der passer dine behov

Holst og Munch Marketing tilbyder komplette SEO optimering løsninger (samt pakkeløsninger på online markedsføring) til konkurrencedygtige priser. 

Skal vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Så kontakt os i dag for et uforpligtende møde, eller for en gratis analyse af din hjemmesides SEO; så vi kan finde den bedste løsning til din virksomhed.

 

Få SEO Tilbud