Google AdWords

Google AdWords er PPC, hvilket betyder, at du kun betaler for de personer som klikker sig ind på din hjemmeside via annoncen.

Det betyder, du kun betaler for de potentielle kunder der kommer ind på din side, og ikke for dem, der bare ser din reklame.

“Google AdWords er nemmere at måle på, det er mere flexibelt og mere engagerende samtidig med at du nemt kan kontrollere dine omkostninger.”

                                                                                           Forbes

Skal du have opsat dine Google annoncer professionelt?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få gode resultater på Google annoncering.

Det er 100% uforpligtende. 

 

 

Eftersom man betaler en pris hver gang nogen klikker på ens annonce, er det vigtigt, at ens AdWords kampagne er sat rigtigt op; så du med sikkerhed rammer din rette målgruppe. Konsekvenserne af opsætning fra en uerfaren person bliver ofte unødvendig dyr og en dårlig forretning for din virksomhed.

Hvis du samtidig befinder jer på et konkurrencefyldt marked, er det yderst vigtigt, at i rammer plet med jeres AdWords; så i ikke mister kunder til jeres konkurrenter.

google adwords

Således kan vi hjælpe dig og din virksomhed med Google AdWords

Opsætning og optimering

Vi hjælper dig med at opsætte og optimere dine Google AdWords annoncer, således at de performer bedst mulig, og du får mest for dine penge.

Målrette din målgruppe

Vi hjælper med at ramme din målgruppe meget præcist, således at dem der ser dine annoncer, er dine potentielle kunder.

Administration og vedligeholdelse

Vi hjælper med at oprette, administrer og vedligeholde dine Google AdWords annoncer, således at du altid får mest ud af dine investeret penge.

Google AdWords sætter dig øverst på Google, men en god investering – sideløbende med AdWords – er SEO optimering, som også placere dig øverst ved de organiske søgemuligheder; så er du sikker på dine kunder vælger dig.

Annoncer der fanger din målgruppe

Vi finder sammen frem til, hvilken målgruppe din produkter passer til, og hvordan vi skal målrette din AdWords kampagne.

Skal vi tage en snak om, hvordan AdWords kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag, for et uforpligtende møde.

 

Bliv ringet op - så tager vi en snak om hvad AdWords kan gøre for dig