MARKETING MANIFEST

Hos Holst & Munch Marketing stræber vi efter, at effektivisere den online markedsføring hos vores kunder. Vi står klar til at hjælpe virksomheder og forretninger, om det er marketing helt fra bunden eller marketing der skal effektiviseres, så er vi altid klar med en løsning.  

Online markedsføring er i dag et vigtigt begreb at tage med i sine strategier og markedsføringskampagner. Men online markedsføring er et vidt begreb og det dækker over mange muligheder.

Holst & Munch Marketing oplever, at virksomheder ofte undlader at benytte sig af online markedsføring, eller at de mangler betydningsfulde dele af deres online markedsføring. Det sker ofte fordi, det kan virke uoverskueligt med markedsføring på nettet.

Det er derfor vores vision hos Holst & Munch Marketing at hjælpe alle virksomheder med at blive synlige på nettet, for derigennem at øge deres salg online eller øge deres brand awareness og/eller lignende.

Det gør vi blandt andet gennem søgemaskineoptimering (SEO), Pay Per Click (PPC), Social Media Marketing (SMM) samt en masse andre online markedsførings strategier.

For mere info eller et uforpligtende tilbud kontakt os her.

Holdet bag Holst & Munch Marketing